Guardian Angel

PiczPo1466570933687

Deze Guardian Angel is speciaal ontworpen als steekmarkeerder. Bij de gebruikelijke Guadian Angel charm zitten er meer versierselen aan. Deze extra versierselen haken gemakkelijk vast in je werk/draad, iets waar geen van ons blij van wordt.

Het haakje van deze Angel heeft een grote afmeting van 16×8 mm waardoor deze gemakkelijk aan je draad te bevestigen is. Op de foto zie je de Angels in het werk vastgemaakt. Het garen dat ik hier gebruikt heb is geschikt voor nld 4.
Het verbindingsoogje (rechtsonder op de foto) tussen haakje en Angel is ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje. Mede dit maakt deze charm uitermate geschikt voor het gebruik als steekmarkeerder.

Ook leuk om cadeau te geven 🙂

De prijs voor een setje van 6 van deze steekmarkeerders is exclusief verzenden € 5,95 (binnen Nederland), wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben kan dat ook 🙂 er komt dan € 3,95 aan extra verzendkosten bij (ook hier geldt, binnen Nederland). Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

Een enkele steekmarkeerder bestellen kan ook. Deze steekmarkeerders kosten dan € 1,00 per stuk exclusief verzenden.