Uiltjes

Uilen, er vliegen zoveel soorten van in de natuur. De linker foto is de foto waar het allemaal ooit mee begon 🙂 Ik vervang hem niet naar ‘nieuwe-stijl’, een beetje sentiment 😉

De tekst:
Het zijn steekmarkeerders voor de gewone ‘gemiddelde’ draad, maar ook voor de dikkere draad. Zoals bij alle steekmarkeerders bij Steekmarkeerders.nl, is het verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje. “
komt ook uit die tijd, dd 25 juni 2016. De benaming ‘gemiddelde draad’ is ‘standaard’-garen geworden, dat wat het meest verkocht wordt (garen voor haaknaald 2,5-6), het ovale verbindingsoogje is gebleven. De ervaring van iedereen is dat dit vele malen prettiger is. Het haakje is vervangen voor een haakje dat veel makkelijker te openen en sluiten is, met het charmhaakje zijn steekmarkeerders op verzoek wel te leveren.

De prijs voor het setje steekmarkeerders met 7 verschillende ‘Uiltjes’ is € 6,95 (exclusief verzenden, niet los verkrijgbaar), de losse ‘Uil’ steekmarkeerder, standaard met het andere haakje, kost € 1,00 (exclusief verzenden).

Een mooie steekmarkeerder is leuk om cadeau te geven. Aan een ander, of aan je zelf. Een sieraad aan je werk 🙂

This entry was posted in 0 - universele steekmarkeerders, 1 - standaard garen steekmarkeerder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.