Armbanden

Armband met steekmarkeerdersFBsteekmarkeerder1

Een mooi sieraad, je steekmarkeerders onder handbereik 🙂 (lengte 21 cm)

Op de bovenste foto hangen er 7 steekmarkeerders voor dun garen aan de armband,  4x Yin-Yang, en 3x Hello Kitty. Het haakje van deze steekmarkeerders heeft een afmeting van 12×7 mm, het gewicht van de bedel is laag. Door het kleinere haakje en lage gewicht is deze steekmarkeerder geschikt voor het haken en breien met dun garen. Ze zijn geschikt voor garen-creaties tot naald 2/3.

Op de tweede foto hangen er 6 verschillende naaiaccessoires aan de armband. Het haakje heeft een  afmeting van 16×8 mm waardoor deze gemakkelijk aan je draad te bevestigen is. Deze steekmarkeerder is geschikt voor garen met dikte 2,5 tot 5,5.

De derde foto is een armband met 6 verschillende steekmarkeerders. Het haakje heeft een  afmeting van 16×8 mm waardoor deze gemakkelijk aan je draad te bevestigen is. Deze steekmarkeerder is geschikt voor garen met dikte 2,5 tot 5,5. Over het algemeen gebruik ik bedels die 2-zijdig zijn. Bij tekst-plaatjes is dit echter niet het geval. Zoals je op de onderste foto kan zien is het lieveheersbeestje ook een uitzondering, dit is een eenzijdige holle bedel.
Heb je liever een armband met 6 gelijke steekmarkeerders? Geen probleem, mail je wensen of vragen hierover naar het besteladres en ik laat je weten of jouw specifieke wens tot de mogelijkheden behoort.

Bij alle steekmarkeerders is gebruik gemaakt van een ovaal verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje. Dit maakt de charms uitermate geschikt voor het gebruik als steekmarkeerder.

De prijs van deze armbanden, per stuk en inclusief verzenden binnen Nederland, is € 14,95. Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

This entry was posted in 6 - handige hulpjes and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.