Steekmarkeerder met haaknaaldnummer

Een steekmarkeerder voor een speciaal doel. Het gebeurde mij maar al te vaak dat ik niet meer wist met welke haaknaald ik bezig was. Deze steekmarkeerders hebben op de achterkant een nummer zoals ook op de haaknaalden waar je mee werkt.
Het is een setje van 9 steekmarkeerders. De bovenste op de foto, is alleen mee gefotografeerd zodat je weet wat er aan de voorkant te zien is 😉

Een mooi sieraad aan je werk, leuk om cadeau te geven 🙂 Ook bij deze steekmarkeerders is het verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje.
De prijs voor dit setje van 9 genummerde Universele Steekmarkeerders is exclusief verzenden € 9,95 (binnen Nederland), wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben, dat kan 🙂 er komt dan € 3,95 aan extra verzendkosten bij (binnen Nederland). Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

Een enkele steekmarkeerder bestellen kan ook, als ik genoeg van deze bedels op voorraad heb om voor jou speciaal dat ene nummer te maken. Deze steekmarkeerders kosten dan € 1,25 per stuk exclusief verzenden.

This entry was posted in 0 - universele steekmarkeerders, 4 - genummerde steekmarkeerders. Bookmark the permalink.

Comments are closed.