Vakantiestemming, zomers en reizen

Vakantie, voor ons is dat het liefst ‘Backpacken met de auto’. We pakken in, stappen in, en zien wel waar we uitkomen. Verkeerd gereden als we ergens een doel voor ogen hebben? Dan komen we vast op een mooiere plek uit 🙂 Meestal is het in de maand september. Maar, in april neemt Paul me ieder jaar opnieuw mee op huwelijksreis. Geweldig! Vaak tot het laatst een verassing, bijna altijd met het vliegtuig. Hoog in de wolken, de wereld onder onze voeten, klein koffertje mee.
Zo ontstond dit setje wereldreis, bestaande uit de drie bedels (in de maat standaard): vliegtuig, wereld en een koffertje. De prijs van dit setje is exclusief verzenden € 2,95.
NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn niet los te bestellen, gelukkig staat er daarvoor nog genoeg anders leuks op de website 😉
Een setje waarvan ik altijd in vakantiestemming kom, dit setje steekmarkeerders met  6 verschillende zomerse bedels. De prijs van dit setje is exclusief verzenden € 5,95.
NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn niet los te bestellen, gelukkig staan er voor losse bestellingen nog genoeg andere leuke op de site 😉
This entry was posted in 0 - universele steekmarkeerders, 5 - Setjes. Bookmark the permalink.

Comments are closed.