Strand, Strandvondsten en Zeeleven

Een van mijn liefste bezigheden, naar het strand gaan. Ik ben geboren en getogen aan het Noordzeestrand van Wijk aan Zee. Voor mij is het nog altijd ‘thuis’. De mooiste plek om te zijn 🙂 ‘t liefst met storm en regen, westenwind, met mooi en warm weer wachten we nog even 😉
Dit setje met verschillende 6 steekmarkeerders roept voor mij het strandgevoel op. Het zijn steekmarkeerders in de maat standaard, geschikt voor de meeste garens. De prijs van een setje ‘Strand’ steekmarkeerders is exclusief verzenden € 5,95.
NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn NIET los te bestellen, gelukkig staat er genoeg ander leuks op de site 🙂
Een setje met schelpen en zeesterren, zoals je ze kunt vinden op ons Noordzeestrand. Het setje ‘Strandvonsten’ is een setje van 7 steekmarkeerders in de maat standaard, geschikt voor de meeste garens.
De prijs voor een setje ‘Strandvondsten’ is exclusief verzenden € 6,50.
NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn NIET los te bestellen, gelukkig staat er genoeg ander leuks op de site 🙂
Dit setje steekmarkeerders zijn steekmarkeerders die geschikt zijn voor de dikkere draad èn de dunnere. Dit setje is speciaal geschikt voor heel dun garen en fijn haakwerk, de bedeltjes wegen bijna niets.
Een steekmarkeerder als mooi sieraad aan je werk is ook leuk om cadeau te geven 🙂 Het verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder is ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje.
De prijs voor dit setje van 3 steekmarkeerders is exclusief verzenden € 2,95.
Een enkele steekmarkeerder bestellen kan ook. Deze steekmarkeerders kosten dan € 1,00 per stuk exclusief verzenden.


This entry was posted in 5 - Setjes and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.