Sluitingen

Omslagdoeken, het blijven heerlijke haakprojecten. En makkelijk, ik sleep een bol whirl overal mee naar toe. Ik vind het heerlijk garen om mee te werken en het past gemakkelijk in mn tas. Van Caro’s Atelier kreeg ik bij de eerste een mooi organza zakje mee. Hier past zowel de bol als m’n haakwerk in. Super toch?

Het enige nadeel van een omslagdoek vind ik is dat ik deze regelmatig weer opnieuw om moet doen omdat deze van m’n schouders glijdt. Maar, daar heb ik inmiddels de volgende hulpjes voor gevonden. Ze zijn van kunststof met ‘metaal look’ en wegen daardoor niet veel.

De sluitingen hieronder zijn iets zwaarder, maar wegen nog steeds niet veel. (het clipje waar ze mee vastgezet worden is wat zwaarder)

Alle clipjes waar je ze aan de omslagdoek vastzet zijn overigens van dun metaal 🙂 En, ik heb het steeds over omslagdoek, maar voor jaalss en vesten zijn ze natuurlijk ook te gebruiken 🙂
Deze sluitingen kosten € 2,95 per stuk, exclusief verzendkosten (binnen Nederland). Wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben kan dat ook 🙂 er komt dan € 3,95 aan extra verzendkosten bij (ook hier geldt, binnen Nederland). Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

This entry was posted in 6 - handige hulpjes and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.