Rozet

De Scheepjes CAL 2019, waanzinnig mooi! genaamd Rozeta. Deze deken is geïnspireerd op de fragile schoonheid van ronde glas in lood ramen (ook wel “rosettes” genoemd) en de mystieke schoonheid van het noorderlicht. De CAL bestaat uit 11 delen en is gestart op 9 oktober. Aanhaken kan altijd, de patroondelen blijven gewoon bij scheepjes op de site en de FBpagina staan. De mandala wordt gemaakt volgens de tapestry techniek. Daarna komt er een rand omheen volgens de overlay techniek. Van deze grote cirkel wordt een achthoek gemaakt en vervolgens de achthoek vierkant door er vier hoeken aan te maken. Er komt ook nog een rechthoekige strook aan de onderkant en als laatstenog een glas in lood rand om de hele deken.
Meet informatie vind je op de webstie van Scheepjes

Een bijpassende steekmarkeerder mag natuurlijk niet ontbreken, er komen straks nog heel wat stukken te tellen 😉

Het is een universele steekmarkeerder voor de gewone ‘gemiddelde’ draad, maar ook voor de dikkere draad. Zoals bij alle steekmarkeerders bij Steekmarkeerders.nl, is het verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje.

De prijs deze steekmarkeerder is € 1,00 per stuk, voor een setje van 6 van deze steekmarkeerders betaal je € 5,95 (beiden exclusief verzenden, binnen Nederland), wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben kan dat ook 🙂 er komt dan € 3,95 aan extra verzendkosten bij (ook hier geldt, binnen Nederland). Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

NB: natuurlijk kun je met het kaken van je deken andere steekmarkeerders gebruiken 😉 maar ik vind ze te leuk om niet in het assortiment te hebben 🙂

This entry was posted in 0 - universele steekmarkeerders, 1 - standaard garen steekmarkeerder and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.