Kerst

Speciaal voor Kerst, maar ook een beetje winters. Drie verschillende setjes steekmarkeerders:

  • Het linker setje (Kerst (zilver));
    een zilverkleurig setje geëmailleerde steekmarkeerders met drie verschillende kerstbedels, geschikt voor standaard garen. Voor dun garen (vind ik) te zwaar, maar ook zeker voor dik garen te gebruiken. De prijs van dit setje steekmarkeerders is € 3,25 (exclusief verzendkosten).
  • Het middelste setje (Kerst (goud));
    een goudkleurig setje geëmailleerde steekmarkeerders met drie verschillende kerstbedels, deze zijn ook geschikt voor dun garen. Ze zijn (al valt het op de foto niet op) kleiner en ook lichter van gewicht. De prijs van dit setje steekmarkeerders is €2,95 (exclusief verzendkosten).
  • Het rechter setje (Christmas Season);
    een setje van 6 verschillende standaard Kerst/winterse steekmarkeerders. De bedels van deze steekmarkeerders hebben geen geëmailleerde accenten. Dit setje is (op de sneeuwvlok na) niet geschikt voor de dunne draad. De prijs van dit setje steekmarkeerders is € 5,95 exclusief verzendkosten.

Zoals bij alle steekmarkeerders zijn de verzendkosten naar gewicht. Wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben kan dat ook, er komt dan € 3,95 aan extra verzendkosten bij (ook hier geldt, binnen Nederland). Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn NIET  los te bestellen, gelukkig staat er genoeg ander leuks op de site 🙂

This entry was posted in 5 - Setjes and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.