Kralen in soorten en maten

‘Katteoog’ kralen (10 mm) als bedel aan een steekmarkeerder in de maat voor/vanaf standaard garen (niet geschikt voor fijn garen). De prijs voor een setje van 10 van deze steekmarkeerders is exclusief verzenden € 8,50, exclusief verzenden.
Bloemenkralen als bedel aan een steekmarkeerder in de maat voor/vanaf standaard garen (niet geschikt voor fijn garen). Deze zijn verkrijgbaar in blauw of roze. De prijs voor een setje van 6 van deze steekmarkeerders is exclusief verzenden € 5,95, exclusief verzenden . Een enkele steekmarkeerder bestellen kan ook. Deze steekmarkeerders kosten dan € 1,00 per stuk (exclusief verzenden).
Foam-kleikralen als bedel aan een steekmarkeerder in twee maten. Ze zijn er in de maat standaard garen (12 mm kraal) en in de maat voor fijn garen (8 mm kraal). Het is een gemengde kleurstelling, de geleverde steekmarkeerders zullen altijd zo verschillend mogelijk zijn, beloven dat ze exact hetzelfde zijn als op de foto kan ik niet.
De prijs voor een setje van 10 van deze steekmarkeerders is exclusief verzenden € 7,50.
Kleikralen als bedel aan een steekmarkeerder in twee maten en twee kleurstellingen. 
Deze zijn verkrijgbaar in:
– een blauw-rood-gele gemengde kleurstelling voor de maat standaard garen (12 mm kraal) en in de maat voor fijn garen (8 mm kraal), de bovenste twee op de foto;
– een lilapaars-groen-gele gemengde kleurstelling, voor de maat standaard garen (10 mm kraal) en in de maat voor fijn garen (8 mm kraal), de onderste twee op de foto.
De prijs voor een setje van 3 van deze steekmarkeerders is exclusief verzenden € 2,50.
Een enkele steekmarkeerder bestellen kan ook. Deze steekmarkeerders kosten dan € 1,00 per stuk exclusief verzenden.
Wie wat bewaart  …… 😁
 
Een snoer met prachtige Maansteenkralen, gekocht om wat moois mee te maken. Geïnspireerd door de steekmarkeerder met kraal die Esther van It’s All in a Nutshell gebruikt in haar filmpjes met geweldige uitleg (kijk maar eens op YouTube), maakte ik er deze steekmarkeerders van, het setje ‘Maansteen’.
 
Het is een setje van twee steekmarkeerders. Twee maar? hoor ik je denken. Ja, twee. Ze zijn zo mooi 😍 aan twee heb je namelijk genoeg voor een setje oorbellen 😊 en als je ze gewoon als steekmarkeerders wilt gebruiken en er meer van wil kun je meerdere setjes bestellen 😉 De prijs is € 3,25 voor een setje van twee steekmarkeerders (exclusief verzendkosten).

NB:
deze steekmarkeerders zijn in de maat standaard, voor dun en fijn garen zijn ze echt te zwaar. Diameter van de maansteenkraal is 12 mm 🎄 Los kosten deze steekmarkeerders € 1,75 per stuk.
This entry was posted in 1 - standaard garen steekmarkeerder, 5 - Setjes and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.