Sport & spel, knutselen & Vermaak

Een bonte verzameling van alles wat met spel, spelen, knutselen, creativiteit en vermaak te maken heeft. Een ruim (samengesteld) begrip waardoor je hier een uiteenlopende collectie aan steekmarkeerders vindt 🙂

Het Tata Steel-toernooi (voluit Tata Steel Chess Tournament) is een schaaktournooi dat jaarlijks in januari wordt gehouden in mijn geboortedorp Wijk aan Zee. Het toernooi is vernoemd naar de hoofdsponsor is Tata Steel, het is een van de grootste en sterkste toernooien ter wereld. Tot en met 1999 stond het toernooi bekend als het Hoogovens Schaaktoernooi en vervolgens tot en met 2010 als het Corus-toernooi.
Voor mij en velen zal het echter altijd het Hoogovens Schaaktoernooi blijven 😊

Het setje bestaat ui 6 steekmarkeerders met de bedels Pion, Toren, Paard, Loper, Koningin en Koning. De prijs is € 5,95 (exclusief verzendkosten).
NB:
de steekmarkeerders van dit setje zijn NIET los te bestellen, gelukkig staat er genoeg ander leuks op de site 🙂
This entry was posted in 1 - standaard garen steekmarkeerder, 3 - dikkere draad steekmarkeerders, 5 - Setjes and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.