1,2,3 . . . genummerd

Een steekmarkeerder voor een speciaal doel. Het gebeurde mij maar al te vaak dat ik niet meer wist met welke haaknaald ik bezig was. Deze steekmarkeerders hebben een nummer zoals ook op de haaknaalden waar je mee werkt.

Het setje ‘Genummerd’ is een setje van 9 steekmarkeerders geschikt voor het corresponderende garen. Deze steekmarkeerders zijn een handig hulpje om niet te vergeten met welk haaknaaldnummer je aan het haken bent in je project. De nummers gaan van 0,5 tot en met 2,5 bij die voor dun garen geschikt zijn, die voor standaard garen zijn genummerd van 2 tot en met 6 (zie de foto’s). De prijs voor één van de setjes (geldt voor dus voor alle uitvoeringen) is € 9,95 (exclusief verzenden). Een enkele steekmarkeerder of clip bestellen kan ook. Deze genummerde hulpjes kosten dan € 1,25 per stuk (exclusief verzenden).

1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣9️⃣

This entry was posted in 0 - universele steekmarkeerders, 1 - standaard garen steekmarkeerder, 2 - dunne draad steekmarkeerders, 4 - genummerde steekmarkeerders. Bookmark the permalink.

Comments are closed.