Simpele Steekmarkeerder

De steekmarkeerders van Steekmarkeerders.nl zijn van hoge kwaliteit. Sluiten goed en zijn gebruiksvriendelijk. Vaak zie ik elders uiteraard ook steekmarkeerders in allerlei uitvoeringen. Met en zonder bedel, metaal en plastic, duurder en goedkoper. In de afgelopen jaren ben ik alleen blijven maken en verkopen wat ik zelf prettig vind in het gebruik en heb daar geen kwaliteit concessies aan willen doen.
Toch, ik begrijp ook dat niet ieders beurs geschikt is om ‘even’ een groter aantal steekmarkeerders bij ons te bestellen. En onbreekbare steekmarkeerders zijn toch wel heel fijn in het gebruik. Daarom heb ik nu een leuke aanbieding gemaakt.
Op de foto’s zie je deze metalen steekmarkeerders. Deze zijn twee centimeter groot, zijn zonder bedel en worden geleverd in een zakje met daarin 25 steekmarkeerders. De prijs per zakje met 25 steekmarkeerders is € 2,10, inclusief verzendkosten (binnen Nederland, daarbuiten gelden andere verzendkosten). Bij een bestelling van meer dan 2 zakjes van deze steekmarkeerders worden de verzendkosten lager en zal ik op je factuur een aangepaste prijs gaan berekenen 🙂
Om te bestellen kun je een email sturen naar: bestelling@steekmarkeerders.nl

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.