voor Maxi garen

Deze steekmarkeerders zijn speciaal voor dik garen, denk hierbij aan textiel garen of koord. Het is een extra groot haakje waar de bedel aan hangt dat ze hiervoor zo geschikt maakt. Hier zie je ze met een groot filigraan bolletje (qua gewicht zelfs geschikt vanaf standaard garen). Wil je er liever een andere bedel aan hebben, ook dat is mogelijk. Je hoeft het alleen maar te laten weten ๐Ÿ™‚

Een steekmarkeerder is jouw ultieme hulpje bij het markeren en tellen van steken in haak- of breiwerk. Het verbindingsoogje dat ik gebruik tussen haakje en steekmarkeerder is ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje. Een Steekmarkeerder als mooi sieraad aan je werk is ook leuk om cadeau te geven ๐Ÿ’

Ook deze steekmarkeerder kost โ‚ฌ 1,00 per stuk (exclusief verzenden).

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.