Vogels en insekten

Waar het allemaal mee begon, de eerste steekmarkeerder, zie je links. Daarij was de tekst:
Het zijn steekmarkeerders voor de gewone ‘gemiddelde’ draad, maar ook voor de dikkere draad. Zoals bij alle steekmarkeerders bij Steekmarkeerders.nl, is het verbindingsoogje tussen haakje en steekmarkeerder ovaal en heeft de opening aan de lange kant. Deze manier van verbinden is vele malen sterker dan een verbinding met een rond oogje. “
deze komt nog van de datum 25 juni 2016. Nostalgisch als ik ben 😊 kan ik deze foto (nog) niet vervangen  . . .
De benaming ‘gemiddelde draad’ is ‘standaard’-garen geworden, dat wat het meest verkocht wordt (garen voor haaknaald 2,5-6), het ovale verbindingsoogje is gebleven. De ervaring van iedereen is dat dit vele malen prettiger is. Het haakje is vervangen voor een haakje dat veel makkelijker te openen en sluiten is, met het charmhaakje zijn steekmarkeerders op verzoek wel te leveren.

🦉🦉🦉

🦋🦋🦋

🥰🥰🥰

🌷 🌷 🌷

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders. Bookmark the permalink.

Comments are closed.