1,2,3 . . . genummerd

Een steekmarkeerder voor een speciaal doel. Het gebeurde mij maar al te vaak dat ik niet meer wist met welke haaknaald ik bezig was. Deze steekmarkeerders hebben een nummer zoals ook op de haaknaalden waar je mee werkt.
Genummerd Groot heeft 12mm cabochon, genummerd klein 8mm en in de zilverkleurige uitvoering vind je ook nog een 10mm uitvoering.

Het setje ‘Genummerd’ is een setje van 9 steekmarkeerders geschikt voor het corresponderende garen. Deze steekmarkeerders zijn een handig hulpje om niet te vergeten met welk haaknaaldnummer je aan het haken bent in je project. De nummers gaan van 0,5 tot en met 2,5 bij die voor dun garen geschikt zijn, die voor standaard garen zijn genummerd van 2 tot en met 6 (zie de foto’s). De prijs voor één van de setjes (geldt voor dus voor alle uitvoeringen) is € 9,95 (exclusief verzenden). Een enkele steekmarkeerder of clip bestellen kan ook. Deze genummerde hulpjes kosten dan € 1,25 per stuk (exclusief verzenden).

1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣9️⃣

‘Toeren-Tel-Markeerders’ zijn genummerd in tientallen + nummer 100. Deze markeerders zijn geschikt voor haken (en breien als je dat wilt). Om aan je werkt te hangen en het toeren tellen te vergemakkelijken. Dit setje toeren-tel-markeerders kost € 10,50 (exclusief verzendkosten).

Wil je nog secuurder je werk kunnen tellen? Kijk dan eens bij de toeren-tel-kettingen en -armbanden. Je vindt ze op de pagina met toerentellers.

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders. Bookmark the permalink.

Comments are closed.