Lintjes โ ๐ŸŽ—โ 

‘Awareness Ribbonsโ€™- Aandachts Lintjes voor het goede doel –,
wie kent ze niet. We zien ze in steeds meer verschillende kleuren. De roze voor kanker is denk ik de meest bekende. Met het opzoeken van het -welke/waarvoor- kwam ik op een website met uitgebreide informatie terecht. Zo leerde ik ook det het ooit met een geel lintje allemaal begonnen is. Dit wordt bezongen in het liedje: Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree. Meer hierover lees je op deze pagina.

โ ๐ŸŽ—โ ๐ŸŽ—โ ๐ŸŽ—

ย 

Roze Lintjes

Roze lintjes in cabochon uitvoering. Steekmarkeerders, charms, als hanger aan een ketting en als ‘telefoontouwtje’ die je natuurlijk ook aan je tas, sleutelhanger of iets anders kan hangen. Op de hanger na, zijn ze er ook in goudkleurige uitvoering. Een setje van 6 verschillende kost โ‚ฌ 7,50, los kosten ze โ‚ฌ 1,50 per stuk. Het bijpassende kettinkje kost โ‚ฌ 4,95 en is er in een uitvoering van 16 en van 18 inch.

ย 

โ ๐ŸŽ—โ ๐ŸŽ—โ ๐ŸŽ—

ย 

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders. Bookmark the permalink.

Comments are closed.