Logo en Foto Steekmarkeerders

Logo en foto steekmarkeerders worden gemaakt met een mini echte foto (12 mm doorsnede) een cabochon houder en afgedekt met een halve glas knikker, cabochon genoemd.
Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden. Onder sommige foto’s is een bijschrift met uitleg over deze uitvoering  gegeven. De foto’s hieronder zijn niet allemaal even scherp, cabochon laat zich slecht fotograferen. Dit is met de tekeningen een ietsiepietsie minder erg dan die met een foto. Let wel, dit gaat om de foto’s van het eindproduct, de foto’s en scans van de tekeningen in de cabochon zijn wel scherp en ook duidelijk scherp zichtbaar op het eigenlijke product.
En,
nu zeg ik steekmarkeerders maar voor Café Blauwe Toren en voor Snoep.IT, maakte ik charmhangers. Beiden is mogelijk, het is net wat je voorkeur heeft. En een bedel met kettinkje? ook mogelijk. Wil je ze liever in een bronzen uitvoering? Ook dat is mogelijk, mogelijkheden te over 🙂
Wat ze kosten? Dat hangt er vanaf, vooral van de hoeveelheid. Onder de foto’s vind je een lijstje met prijzen.

De foto hieronder is de Logo steekmarkeerder van Hobby Bags. Bestel je bij Inge een leuke bag, kan het zomaar zijn dat zij je op een van deze steekmarkeerders trakteert bij je bestelling. Daaronder zie je de de Logo charms van Café Blauwe Toren (Antwerpen, heeft helaas in deze C-pandemie haar deuren moeten sluiten) en die van Snoep.IT (de host van mijn website).

Zoals gezegd, niet iedere foto is echt geschikt om op een steekmarkeerder te gebruiken. Voordat ik aan het maken ga beoordeel ik eerst de foto en stuur je mijn bevindingen. Wil je ze bestellen, dan gelden de volgende prijzen:

Foto steekmarkeerders, 12 mm doorsnede:
1 steekmarkeerder kost € 1,50;
vanaf 11 steekmarkeerders (met dezelfde afbeelding) is de prijs € 1,25 per stuk;
vanaf 26 steekmarkeerders (met dezelfde afbeelding) betaal je € 1,00 per stuk.
De foto die je mij hiervoor toestuurt beoordeel ik voordat ik er daadwerkelijk een steekmarkeerder van ga maken. Vooraf laat ik je weten of de foto wel of niet geschikt is.

Wil jij voor je bedrijf Logo steekmarkeerders laten maken?
Neem dan even contact met mij op. De procedure is ongeveer gelijk. Jouw eerste bestelling wordt dan 1 logo steekmarkeerder. Wil je na beoordeling van het resultaat daadwerkelijk een groter aantal bestellen worden de kosten van jouw eerste logo steekmarkeerder in mindering gebracht op je uiteindelijke bestelling. Ik kan je dan ook opgave doen van de tijd die ik er ongeveer voor nodig zal hebben.

NB: het formaat van de aan te leveren foto moet in de verhouding 1:1 zijn. Dit is zodat je zelf bij voorbaat al een idee hebt of een foto wel of niet kan. Zorg daarbij dat er voldoende ruimte om de kern van het onderwerp is. Gezien de grote vraag naar deze steekmarkeerders is het voor mij niet meer mogelijk alle foto’s eerst nog bij te snijden/bewerken voor ik deze kan gaan verwerken. Dit is de enige manier om de kostprijs van de foto steekmarkeerders zo laag te houden als deze nu is. Indien je graag wilt dat ik dit voor je doe, moet ik daar kosten voor in rekening brengen. Ook als daarna blijkt dat je er toch maar geen steekmarkeerders van wilt laten maken. Er is veel vraag naar en ik wil graag iedereen die foto steekmarkeerders wil hebben daaraan kunnen helpen.
Deze manier van aanleveren garandeert niet dat iedere foto geschikt is, bij twijfel zal ik altijd eerst nog even contact met je opnemen.

‘Find Joy in the Journey’ 🌷
groetjes Miekk 🙋🏼‍♀️

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.