Toerentellers

Steekmarkeerders voor breien zijn niet geschikt voor haken. Zo is het ook met de toerentellers. Terwijl je die van haken ook gewoon voor breien kan gebruiken. De toeren-tel-kettingen voor breien zijn specifiek gemaakt voor rondbreinaalden/naalden zonder vaste knop aan een van beide einden. Voor haken zijn er speciale toeren-tel-armbanden ontworpen, zie verder naar onder op deze pagina.
Al met al, tijd om toeren te gaan tellen 😉

Uiteraard wordt er zowel bij de kettingen als de armbanden een beschrijving meegeleverd. Maar, ik kan me voorstellen dat je wel eens wil zien hoe je dit specifiek in je breiwerk doet. Mr. Knitbear/Wim Vandereijken heeft er een tutorial van gemaakt. Deze vind je hier op zijn YouTube kanaal.

🧶🧶🧶

TOEREN-TEL-KETTINGEN voor breien

🧶🧶🧶

TOEREN-TEL-ARMBANDEN voor haken en breien

🧶🧶🧶

Steekmarkeerders Toeren Tellers, setjes van 10 steekmarkeerders met een universeel haakje, geschikt voor haak- en/of breiwerk. 

🧶🧶🧶

Nieuwschierig geworden wie Mr. Knitbear is? Hij is een gezellige breibeer die inmiddels van Dendennis ook heeft leren haken, en heeft Dendennis besmet met het breivirus. Als je op hun naam klikt kom je op hun Instagram pagina uit. Samen hebben ze ook een gezellige groep op Faceboek, genaamd Happily Knitting.

This entry was posted in breien and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.