Souvenirs

“Ik kwam van vakantie en nam mee…

“Souvernirs”
Er zijn zoveel leuke souvenirs te vinden, overal en iedere keer weer. Wat mij betreft, ik kan me er helemaal in verdrinken 🥰 Als ik daar ben tenminste. Thuis krijgen ze een plekje en is het ‘hemelse’ er na verloop van tijd toch wel af. Dat weet ik inmiddels wel en koop ze maar niet meer 😉 de laatste tig jaar doe ik het anders.
Als ik ergens een mooie steen zie, pak ik die op en neem die mee. Bij het zien van de ruwe stenen kettingen op de markt van Saint Seans werd ik daar dubbel blij van. En als steen, èn om er iets mee te kunnen doen 😍 steekmarkeersters maken 🎉 En zo ontstond deze pagina op de website.
De steentjes zoals ik kocht op de markt van Saint Seans heb ik nog niet als losse ‘kraal’ terug gevonden, deze wel.

This entry was posted in 2 - dunne draad steekmarkeerders and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.