Meer Leuks

In de afgelopen jaren heb ik veel leuke haakwerkjes gemaakt. Vooral in het begin is het een zoektocht naar garen en patronen. Tja, waar haal je die. Al met al heb ik inmiddels een leuke lijst van plekjes waar je van alles vinden kunt. Hieronder volgt een aantal links:

Mijn favoriete garenwinkel zit in Almere, Caro’s Atelier. Caroline begon ruim vijf jaar geleden met een webwinkel met showroom. Inmiddels isย  de winkel standaard open, dinsdag tot en met zaterdag van 09.00 – 12.00 uur. Heerlijk struinen door de winkel, je raakt er niet uitgekeken en je krijgt altijd goed advies.
Bij Caro’s kwam ik ook voor het eerst het begrip CAL (Crochet ALong) tegen. Joke ter Veldhuis van Lossen&Vasten presenteerde haar eerste deken in CAL-vorm. Een deken is lange-lappen haken en dus heeeeeeel veel tellen. Dit is ook het moment waarop ik steekmarkeerders ben gaan maken. Joke, eigenlijk heb je dus zonder het te weten aan het begin van deze pagina gestaan ๐Ÿ˜‰

Adinda Zoutman van Adinda’s World maakt prachtige stola’s en meer. Over wat haar inspireert heeft zij een boek geschreven, dit inspireerde mij m’n haaknaald te laten gaan. De bloemenstola die ik wilde maken werd een schelpenstola, want ja, mijn hart ligt nu eenmaal op het strand. De patronen, haakpakketten en het boek van Adinda worden behalve in Adinda’s World ook bij Basic Lodge verkocht.

Woon je ergens in de kop van Noord Holland? dan is Basic Lodge een aanrader. Er worden creatieve workshops in landelijke sfeer gegeven. Ga er Stippen, haken of naar het haakcafรฉ. Gezellig rond de houtkachel, of bij mooi weer in de tuin. Twee keer per jaar organiseert zij een uitstapje naar Spanje om je haakverslaving aldaar een extra boost te geven.

๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

Natuurlijk is er nog meer leuks ๐Ÿ™‚ ik ga deze pagina nog aanvullen met ander leuks en patroonlinks ๐Ÿ™‚

Geniet van je dag.
Groetjes, Miekk

Comments are closed.