Hoe te bestellen

Om een bestelling te plaatsen stuur je een email (naar bestelling@steekmarkeerders.nl), hierin vermeld je welke steekmarkeerders je graag zou willen.  Nadat de bestelling geplaatst is ontvangt je een email met daarin de betaalgegevens. Betalen gaat via een overschrijving vooraf. Na ontvangst van de betaling zal de bestelling altijd z.s.m. worden toegestuurd (dit KAN dus soms wat langer duren, denk aan weekend en feestdagen).
Ik maak bewust geen gebruik van een shoppagina en Ideal vanwege de hoge kosten per transactie, zo hoef je alleen je bestelling en de benodigde verzendkosten te betalen. Doordat ik de kosten laag kan houden is er ook geen minimum order bedrag. Wel zo fijn voor kleine bestellingen 🙂 
Bedankt voor je begrip!
(NB: bestel je voor meer dan € 50,00? dan betaal ik de verzendkosten, mits dit binnen Nederland is)

Wil je het met track&trace brievenbuspakketje verzonden hebben, dat kan er komt dan standaard € 4,15 aan verzendkosten bij (binnen Nederland).

Met plezier stuur ik de steekmarkeerders over de hele wereld. Er is alleen per 1 januari 2020 het een en ander aan (internationale) regels veranderd. Ik mag het niet meer in een (dikke) envelop versturen, pakketpost is verplicht. Zie: https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/pakket-buitenland/verzendvoorwaarden/
Voor het verzenden van een bestelling wordt het verzendbedrag naar (bv) België € 10,50.
Plaats je een bestelling van meer dan € 50,00 delen we (buiten Nederland, in Europa) de verzendkosten 🙂Comments are closed.